Spurgeonshqip

Në këtë faqe do të gjeni materiale të ndryshme nga Spurgeon të përkthyera në shqip. Charles Haddon Spurgeon njihet ndryshe edhe si princi i predikuesve. Ndikimi i mesazheve, shkrimeve të tij me hirin e Perëndisë vazhdon edhe sot.

Spurgeonshqip

Shumë njerëz janë kthyer në besim përmes shkrimeve të tij si dhe shumë besimtarë kanë zbuluar në to një burim të fuqishëm ngushëllimi dhe rritje shpirtërore. Devocionet, premtimet e përditshme dhe citimet i gjeni të përditësuara në Facebook.

Spurgeonshqip

Të tërhequr nga stili i tij i predikimit plot entuziazëm dhe nga zbatimet praktike të Shkrimit të predikimeve të tij, mijëra njerëz shkonin ta dëgjonin dhe janë bekuar me anë të shërbesës së tij. Sot, Charles Spurgeon mbetet një nga autorët më të respektuar dhe të cituar.

E Vërteta e vjetër

"Të vërtetën e vjetër që Kalvini predikoi, që Augustini predikoi, që Pali predikoi, është e vërteta që duhet të predikoj sot, përndryshe do t'i jem i pabesë ndërgjegjes dhe Zotit tim. Nuk mund t’i jap dot formë të vërtetës; nuk di gjë të tillë të limoj cepat e ashpër të një doktrine. Ungjilli i Gjon Noksit është ungjilli im. Ç'ka ushtoi përmes Skocisë duhet të ushtojë përmes Anglisë përsëri."

TË VËRTETA THELBËSORE

82 TË VËRTETA THELBËSORE NGA CHARLES SPURGEON (KATEKIZËM)

Shpëtimi i Spurgeon

Shumë vetë e dinë se Çarls Spërxhën erdhi te Krishti kur u strehua në një kishë të vogël për t’i shpëtuar një stuhie dëbore dhe aty dëgjoi shpalljen e ungjillit. Disa gabimisht mendojnë se Spërxhën kështu papritur u kthye nga një jetë krejt pagane, në besim te Krishti.

Na ndiq edhe në Facebook

Devocionet, premtimet e përditshme dhe citimet i gjeni të përditësuara në Facebook.

Materiale jetëndryshuese nga Spurgeon

Në këtë faqe do të gjeni kryesisht Devocionin dhe Premtimet e përditshme, predikime dhe shkrime të ndryshme nga Spurgeon.

Citime mbresëlënëse

Në këtë faqe do të gjeni edhe citime të ndryshme nga Spurgeon të shkëputura nga burime të ndryshme, kryesisht nga Devocioni, Premtimet dhe Predikimet e tij të shumta.

Faqe referencë